Over ons

Hart voor Jeugdzorg, een platform door professionals voor professionals en geïnteresseerden.

Naast gastartikelen heeft Hart voor Jeugdzorg een vast team van auteurs. Wij delen graag met jullie onze drive, expertise, persoonlijke verhalen, interviews, tips & tricks en meer. Wij willen jullie inspireren, verbinden en inzicht geven in de Jeugdzorg sector.

We hebben net zoals jullie één belangrijk principe gemeen: een hart voor de Jeugdzorg.

Meer weten waar we voor staan?
Lees onze 7 principes over waar we naar streven in ons manifest.

Ontstaansgeschiedenis 

Hart voor Jeugdzorg zou niet het platform zijn zoals we dat vandaag kennen zonder de bijdragen van: Leonie Kolste, Natalie van Deursen, Laurette van der Loo-Gerts, Janneke Hendriks, Eveline Verburg en Jennifer Cirpici. Naast dat zij artikelen maken, denken zij ook mee met het platform en blijven zij deze continue verbeteren.

Hart voor Jeugdzorg is dus echt een team-effort platform.
Voor meer informatie over wie zij zijn, zie de pagina auteurs.

Hart voor Jeugdzorg is opgericht in de zomer van 2020, door jeugdhulpverlener en auteur Jennifer Cirpici. Haar doel was om een inspirerend platform te ontwikkelen voor jeugdzorgprofessionals en geïnteresseerden. Ze gelooft dat er altijd ruimte is voor vernieuwende ideeën en zienswijze. Hiermee kan er worden gezorgd dat de manier waarop Jeugdzorg vormgegeven wordt, blijft aansluiten bij wat er nodig is.

Daarnaast krijgt Hart voor Jeugdzorg regelmatig gastartikelen opgestuurd van enthousiaste mede-jeugdprofessionals en ervaringsdeskundigen. Ook dankzij deze bijdragen van de gastauteurs is het platform een succes geworden.

Uiteindelijk kan er dus gesteld worden dat, door talenten en krachten te combineren op het platform, we hopen dat er een positieve bijdrage geleverd kan worden aan de Jeugdzorg. Dit zal altijd met hart en passie gedaan worden.

Met veel dank aan

Calvin Sprague die als art-director en illustrator het logo, de website, illustraties en visuele identiteit heeft ontworpen.
Illustrator Mijke Coebergh voor haar portret illustraties van de auteurs.

Op het logo, de illustraties en auteurs portretten ligt copyright & auteursrecht.
Deze mogen niet voor andere doeleinden zonder toestemming gebruikt worden.

Social-nature voor de website development.

Terug naar boven