Manifest

1. We doen wat we schrijven en schrijven wat we doen 

Op Hart voor Jeugdzorg wordt er geschreven over de Jeugdzorg sector en alles wat daarbij komt kijken. Doorgaans wordt er veel geschreven over de Jeugdzorg en professionals die met de jeugd werken, maar zelden lees je integere verhalen die geschreven zijn door professionals. Hart voor Jeugdzorg geeft je een realistische blik op de Jeugdzorg sector en hoe wij deze ervaren. De mooie verhalen en ook de bittere pil. Wij zijn transparant, respectvol en congruent in onze manier van schrijven. We streven niet naar gelijk hebben of krijgen. Ons uitgangspunt is je inzicht te geven in de Jeugdzorg.
Jou te voorzien van een extra portie kennis. Want we geloven dat kennis je verder kan laten groeien als mens.
  

2. We zijn een volledig advertentievrij en onafhankelijk platform   

Op Hart voor Jeugdzorg zal je geen advertenties voorbij zien komen. Wij verkopen dus niet je leestijd aan gesponsorde content.
De investering die wordt gemaakt voor Hart voor Jeugdzorg, zowel het schrijven als financieel, is geheel vrijwillig.
Met als enige doel om jou te voorzien van inzicht en kennis.  

3. We stellen het schrijven van artikelen boven persoonlijk en financieel gewin   

Het is niet ons doel om ons imago of bijbehorende producten aan jou te verkopen. Ons hoofddoel is om onze visie en kennis met jou te delen.
Wel kunnen we producten delen in de vorm van bijvoorbeeld trainingen, podcasts en/of webinars, wanneer deze bijdragen aan kennis en ontwikkeling. 
 

4. We willen jou inspireren en stellen kwaliteit boven kwantiteit   

Op Hart voor Jeugdzorg zorgen we voor kwalitatieve artikelen en gaan we niet voor een overvloed aan artikelen per week. Je kan er op rekenen dat wij ons best doen om je te voorzien van informatieve artikelen. En wie weet, kan jij door het lezen van de artikelen een ander weer inspireren. 

5. We geloven in de kracht van diversiteit en slaan graag verbinding 

In onze artikelen belichten we de verschillende Jeugdzorg functies en rollen die de jeugdzorgsector door heel Nederland kent. Ongeacht wie je bent: een professional, cliënt, ouder/verzorger of een ervaringsdeskundige. Wij geloven dat we van elkaar kunnen leren en met elkaar de verbinding kunnen maken voor een mooiere en kwaliteitsvollere Jeugdzorg. Om deze reden delen wij ook graag kwalitatieve gastartikelen die hieraan een bijdrage kunnen leveren. 

6. We beschermen je privacy en houden in elk artikel rekening met de AVG

Wij anonimiseren en zorgen ervoor dat artikelen niet herleidbaar zijn, tenzij hier expliciet toestemming voor wordt gegeven. Bijvoorbeeld door de ervaringsdeskundige zelf, of als het om een organisatie of initiatief gaat. Het past niet binnen onze visie om privacygegevens openbaar te delen op het internet. Wij zetten altijd het recht op privacy van cliënten en organisaties voorop. Van gastauteurs heeft Hart voor Jeugdzorg wel contactinformatie nodig. Deze informatie wordt niet met derden gedeeld en/of verkocht. 

7. We zullen altijd Hart voor Jeugdzorg verbeteren en zijn transparant  

Jeugdzorg is een sector die gekenmerkt wordt door verandering, zodoende spannen wij ons in om het platform Hart voor Jeugdzorg te verbeteren zodat wij kunnen aansluiten op de behoeften van onze lezers. Wij spannen wij ons in om het platform Hart voor Jeugdzorg te benaderen als een groeiproces waarin we steeds meer met elkaar tot ontwikkeling komen. Dit doen we vanuit een grondhouding van respect.   

Wij staan altijd open voor constructieve feedback, zie hiervoor de contactpagina
We corrigeren en verwijderen een artikel indien nodig.  

Terug naar boven