We hebben je hart nodig | Professional vanuit je hart

Gast artikelenPersoonlijk

Geschreven door Gast auteur

Leestijd: minuten

Begin november 2020 deed ik iets wat ik nog nooit eerder had gedaan. ik stond in een officiële filmstudio met een echte filmcrew om mijn bijdrage voor de Voordejeugd-dag op te nemen. Compleet met grote felle lampen en professionele camera’s. Natuurlijk zonder publiek in deze Corona-tijd. Dus ik moest direct in de camera spreken.

Comfortzone

Wat vond ik het spannend! Ver buiten mijn comfortzone. Spreken voor groepen doe ik vaker, maar dan heb je ook interactie en zie je hoe het overkomt bij het publiek. Ik neem ook wel eens een video op, maar dan altijd kneuterig met mijn mobiel of laptop. Dit was een heel andere ervaring…

Zeepkist

Heel blij was ik met degene van de filmcrew die naast de camera ging zitten zodat ik tegen iemand kon praten. Mijn bijdrage was een Hartekreet: geen Powerpoint, geen informatie, alleen ik die op een zeepkist een verhaal vertel. Twintig minuten en daarin ‘moet het gebeuren’. In één take, dus je ziet het precies zoals het was.

Nooit had ik van tevoren kunnen bedenken hoe blij ik zou zijn met het eindresultaat. Dát ik blij ben met het eindresultaat. Dat ik er zelfs trots op ben.
Ik raad het iedereen aan: stap eens uit je comfortzone, ‘cause that’s where the magic happens!

Jij maakt het verschil

Benieuwd naar mijn verhaal? Gaat over meer vanuit je hart werken in de jeugdzorg/ sociaal domein. Over contact en verbinding. Over luisteren en je gehoord voelen. Over jou. Kijk, luister, laat je raken. Want we hebben je hart nodig! Ook dat van jou 🙂

Ben je geraakt, ben je enthousiast?
Dan word je ook heel blij van mijn Professional vanuit je hart Podcast!

Deel dit artikel:

Uitgelichte afbeelding

Mijn missie is de hulp aan jeugd en jongvolwassenen liefdevoller en gelijkwaardiger te maken door professionals te helpen meer vanuit hun hart te werken. Ik geloof dat dát het verschil maakt in zorg en onderwijs, ook voor de professionals.

Terug naar boven