Podcast: leven en werken met het coronavirus

Interview

Dit is mijn eerste podcast in samenwerking met het Nederlands Jeugdinstituut. Over hoe ik heb gewerkt tijdens de corona lock-down. Het was af en toe best zwaar, dat geef ik toe. Mijn huis was te vol en ineens nam ik mijn werk letterlijk mee naar huis. Ook deelde ik een gezamenlijk probleem met mijn cliënten: corona en alles wat erbij komt kijken 🤯.

Alles wat lastig is, biedt ook weer nieuwe perspectieven.
Ik werd uitgedaagd om op een andere manier verbinding te zoeken door de telefoon in plaats van face to face. Geen gezichtsuitdrukkingen, meer focus op de intonatie.
Besef gekregen om bewust niet altijd over corona of over problemen te praten (halleluja). En wél over games zoals FIFA en welke aanvaller het beste in een team past (ja, ik speel FIFA). We hoeven niet altijd over problemen te praten.

Juist ook over de leuke dingen. Vooral in deze corona-tijd. Gesprekken die energie en verbinding geven. Die even voor een glimlach-momentje zorgen 💖.

Ben je benieuwd welke tips ik nog meer geef?
Beluister de podcast hieronder.

Dankjewel NJi en Max Schuiling voor het leuke gesprek!

Deel dit artikel:

Uitgelichte afbeelding

Ik help en coach kinderen en jongeren aan een kansrijke toekomst. Dit doe ik door samen met hen op zoek te gaan naar hun talenten. Door hen hoop te geven en te werken aan veerkracht en zelfvertrouwen. Door de lach op hun gezicht weer terug te krijgen en er écht voor ze te zijn. Met humor, begrip en respect centraal.
web linkedin

Terug naar boven