Give-Away actie!

Site nieuws

Speciaal voor de #ikbenOpen awareness week én omdat we inmiddels meer dan duizend volgers hebben op onze LinkedIn pagina 🥳 , mogen we van bekende illustrator & grafisch vormgever Timo Kuilder zijn unieke boek Until One Sunday We Didn’t weggeven!

 

 

Until One Sunday We Didn’t is Timo’s meest persoonlijke werk tot nu toe.
Het proces van het maken van dit boek was dan ook best intens en nam bijna 2 jaar in beslag.
Het zette de illustrator ertoe aan om zowel zijn vader als zijn stoornis beter te begrijpen.
Door over zijn eigen herinneringen te praten, hoe het is om een ​​vader te hebben die van de ene op de andere dag een ander mens wordt.

Over het proces en de uitkomst ervan deelt Timo: “Het maken van dit boek was voor mij een vorm van therapie, waarbij ik mijn gevoelens naar voren bracht. Met behulp van eenvoudige zwart-wit illustraties ontdekte ik dat bijna elke herinnering die ik aan hem heb, besmeurd is met zijn toestand, maar niet minder waardevol. Ik hoop dat dit boek een onderwerp kan behandelen dat vaak wordt vermeden of op gedempte toon wordt besproken. Dat het kan helpen stigma’s te doorbreken rond geestelijke gezondheidsproblemen, in het bijzonder bipolaire stoornis.”

Over Timo: De persoonlijke stijl van illustrator Timo Kuilder uit Amsterdam kenmerkt zich door ongecompliceerde kleurenpaletten, strak lijnwerk en zijn ingetogen karakters. Dit resulteert in een duidelijke handtekening die hij toepast op zowel zijn persoonlijke werk als zijn commerciële opdrachten, wat zorgt voor consistentie in zijn hele portfolio.

Timo’s werk wordt gevoed door zijn observerende aard en voortdurende nieuwsgierigheid, waarbij hij eenvoudige vormen gebruikt om allerlei soorten verhalen te vertellen.
Onder zijn klanten zijn De Bijenkorf, The New York TimesVogueFirefox en Google.

 

Hoe doe je mee?

✔️ Volg onze Hart voor Jeugdzorg Instagram pagina en like & reageer op deze post, zodat we je kunnen benaderen.

Op vrijdag 15 oktober omstreeks 12 uur wordt de winnaar via een loting bekend gemaakt en gecontacteerd. Succes!

Deel dit artikel:

Uitgelichte afbeelding

Ik help en coach kinderen en jongeren aan een kansrijke toekomst. Dit doe ik door samen met hen op zoek te gaan naar hun talenten. Door hen hoop te geven en te werken aan veerkracht en zelfvertrouwen. Door de lach op hun gezicht weer terug te krijgen en er écht voor ze te zijn. Met humor, begrip en respect centraal.
web linkedin

Terug naar boven